Servicemonteur/ Mechanic

Servicemonteur/ Mechanic

Wil jij een avontuurlijke werkplek en een baan als allround monteur? Is het onderhoud van materieel en roterende machines bij jou in goede handen? Lees dan meer…..

Servicemonteur/ Mechanic

Location: Hengelo
Hours: 40
Education: mbo

Wat ga je doen?

Als Mechanic ben je verantwoordelijk voor het dagelijks uitvoeren van (preventief) onderhoud. Je werkt aan machines, verbrandingsmotoren, generatoren, hydraulische & pneumatische installaties en aan elektrische gelijk- en wisselspanning installaties. Het komt voor dat je de dag opstart met een storing in de workover boortoren en dat je met de hoogwerker omhoog gaat om de storing te analyseren. In de middag heb je alweer iets anders te doen, zoals het vervangen van een hydraulische pomp of het maken van  een aanpassing aan een machine om het werk voor de klant veiliger te maken.

 

Naast adhoc werkzaamheden en/of storingen oplossen, het uitvoeren van revisiewerkzaamheden en het vervangen van onderdelen wordt er onderhoud conform een onderhoudsschema uitgevoerd. Hierin worden ook grote Turnarounds (onderhoudsstops) gepland.

 

Kernactiviteiten:

 • Uitvoeren van correctief en preventief onderhoud;
 • Je bent onderdeel van het consignatieteam, op periodieke basis word je ingepland;
 • Op basis van KPI’s resultaten leveren;
 • Aandragen van verbeteringen (continuous improvement);
 • Bijdrage leveren aan de uitvoering van standaard processen.

 

We verwachten dat je een pro actieve instelling hebt, kunt schakelen in verschillende situaties en een grote mate van zelfstandigheid toont. Jouw kwaliteitsstandaard is hoog. Jij zorgt er voor dat jouw collega’s en klanten met veilig en in goede technische staat verkerend materiaal kunnen werken. Je gaat oplossingsgericht te werk.

 

Mark Slik, Maintenance Supervisor: “Je komt terecht in een goed samenwerkend team met een prettige werksfeer. Soms heb je overleg met een boormeester of werk je aan modificaties. Wat ook ontzettend gaaf is dat je mag assisteren bij een Rigmove. Kortom genoeg te doen, dus: join our team!”

 

Jouw werkplek

Je werkt structureel op onze klantlocatie in Hengelo, de Salt & Bulk fabriek. Het is een professionele, prettige werkomgeving waarin een gezonde dosis nuchterheid van je verlangd wordt. Het kan voorkomen dat je op onze vestiging in Schoonebeek of op andere (klant)locaties wordt ingezet. Je komt terecht in een hecht team dat ook nauw samenwerkt met medewerkers van de klant. Je rapporteert aan de Maintenance Supervisor en hebt 2-3 directe collega’s waar je veel mee samenwerkt.

 

Wie zijn we?
Wagenborg Foxdrill is  onderdeel van Royal Wagenborg (3000 fte). Wagenborg Foxdrill is opgericht in 1967 en is specialist op het gebied van audits en inspecties, onderhoud, het verhuizen van on- en offshore (boor)installaties en het on- en offshore conductor heien. We zijn wereldwijd actief.

 

Foxdrill heeft 2 locaties, namelijk Schoonebeek en Oldenzaal. Het totale team van Foxdrill bestaat uit ongeveer 50 collega’s, waarvan het technische team bestaat uit ongeveer 17 collega’s, van werkvoorbereider tot werkplaatschef en operations technicians.

 

Heb jij?

Als monteur meerdere jaren werkervaring in technisch (roterend) onderhoud? Of heb jij bijvoorbeeld ervaring opgedaan in de landbouwmechanisatie?

 • Bij voorkeur een technische opleiding MBO (niveau 3)
 • Een heftruck- hoogwerker certificaat, VCA (B)
 • Goede communicatieve vaardigheden, ben je klantgericht en innovatief?
 • Geen bezwaar om zo nodig in het weekend, ‘s avonds en op feestdagen te werken?
 • En heb je een rijbewijs, eigen auto en woon je in een straal van 30 minuten rondom Hengelo?

Verder ben je bereid om cursussen en opleidingen te volgen, zoals VP laagspanning, NEN3140, CompEx Technicus.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een zeer professionele werkomgeving
 • Een divers opleidingstraject en persoonlijke ontwikkeling
 • Veel ruimte voor verbeterinitiatieven
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden en vergoedingen conform TLN CAO
 • Fiscaal voordeelbudget voor duurzame inzetbaarheid
 • Jaarlijks fiscaal voordeel voor de zorgkostenverzekering
 • Gratis met de boot naar Ameland of Terschelling
 • Leuke collega’s en een prettige werksfeer

 

Meer weten of gewoon solliciteren?

Laat je gegevens achter via de site, klik op ‘solliciteer’. Meer inhoudelijk weten over de functie? Neem contact op met Mark Slik (Maintenance Supervisor) 0655327542 of Jeanet de Jong (HRM Advisor) 0641221707. Je kunt ons ook mailen op foxdrill_hrm@wagenborg.com.

 

Solliciteer

Contact us

We are at your service

Contact