Vacatures

Commercieel Manager

Heb jij ervaring in de techniek of binnen de olie- en gasindustrie? Ben jij altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, zie jij kansen en is sales voor jou de uitlaatklep? Wij zoeken een aanvulling binnen ons commerciële team op het gebied van (New) Business Development. Neem jij de touwtjes in handen en voeg jij waarde toe aan onze visie?

Location: Oldenzaal & Schoonebeek
Hours: 40
Education: hbo

Rigger (in opleiding)

Wil jij in binnen- en buitenland aan de slag met uitdagende projecten op het gebied van hijsen, verticaal en horizontaal transport, montage en demontage en tegelijkertijd een hele hoop leren? Dan hebben we dé baan voor jou!

Location: Oldenzaal

Financial Controller

Ben jij een financieel expert en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Location: Schoonebeek en Oldenzaal
Education: hbo/wo

Mechanic

Is het onderhoud van materieel en machines bij jou in goede handen en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Location: Schoonebeek
Hours: 40
Education: mbo

Operations Technician

Als Operations Technician voer je ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van onze opdrachtgevers en doe je routine onderhoudswerkzaamheden aan putten met behulp van het well intervention materiaal. Wil jij een bijdrage leveren, kijk dan snel verder!

Location: Schoonebeek
Hours: 40
Education: mbo

HSEQ Coördinator Foxdrill

Ben jij een enthousiaste veiligheidskundige en ben je op zoek naar een uitdagende baan, waarbij je kantoorwerk afwisselt met locatie- en veldbezoeken? Lees dan snel verder!

Location: Oldenzaal /Schoonebeek
Hours: 32 (uren en indeling bespreekbaar)

Senior Operations Technician

Ben je die gedreven technicus die graag klussen oppakt én meedenkt over hoe je zo’n klus het beste kunt uitvoeren? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou.

Location: Schoonebeek
Hours: 40
Education: mbo

Collega's met ervaring in de olie- en gaswereld

Heb jij ervaring in de olie- & gas industrie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken nieuwe collega’s bij onze joint venture WFR om de on- en offshore werkzaamheden verder uit te breiden.

Electrician

Als Electrician voer je effectief en efficiënt onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan Olie & Gas gerelateerde equipment. Wil jij een bijdrage leveren, kijk dan snel verder!

Location: Schoonebeek
Education: mbo

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie.