Join our team & discover the world!

  • Wereldwijde werkomgeving

  • Ontwikkelen en doorgroeien

  • Goede werksfeer in een leuk team

Join our team & discover the world!

Ga je voor werken op hoogte, waar ook ter wereld? Of kies je voor beide benen op de grond en word je een specialistische monteur? Bij Wagenborg Foxdrill kan het allemaal.

 

Vakmanschap, opleiding & ontwikkeling en écht teamwork: dat is waar het bij ons om draait.

 

Meer weten? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie

Servicemonteur/ Mechanic

Wil jij een avontuurlijke werkplek en een baan als allround monteur? Is het onderhoud van materieel en roterende machines bij jou in goede handen? Lees dan meer…..

Location: Hengelo
Hours: 40
Education: mbo

Rigger (in opleiding)

Wil jij in binnen- en buitenland aan de slag met uitdagende projecten op het gebied van hijsen, verticaal en horizontaal transport, montage en demontage en tegelijkertijd een hele hoop leren? Dan hebben we dé baan voor jou!

Location: Oldenzaal

Mechanic

Is het onderhoud van materieel en machines bij jou in goede handen en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Location: Schoonebeek
Hours: 40
Education: mbo

Maak kennis met onze medewerkers!

Erwin Bruins: making it work together, that's what it's all about!

Erwin Bruins started his career with Wagenborg Foxdrill in the rig move operations team and is now working as a project manager. An insight into his work and career.

Read more

Leon Roerink: 'Ik zit wel goed!'

Leon Roerink werkt al 19 jaar bij Wagenborg Foxdrill. Hij begon zijn loopbaan als rigger, waarbij hij allerlei hijs- en montagewerkzaamheden uitvoerde. Inmiddels is Leon Supervisor en geeft hij leiding aan de operationele werkzaamheden bij projecten.

Read more

Evert Huizing: 'Het échte monteurswerk, daar ga ik voor'

Evert Huizing is Chef Werkplaats bij Wagenborg Foxdrill. Een monteur in hart en nieren die het monteursvak met de paplepel ingegoten kreeg. Als klein jochie hielp hij namelijk al met de reparatie en het onderhoud van vrachtwagens bij het transportbedrijf van zijn vader.

Read more