Project Engineer Schoonebeek

Project Engineer Schoonebeek

Zorg jij ervoor dat onze maintenance projecten soepel verlopen? Vanwege promotie van een collega zoeken wij een zelfstandige Project Engineer die van afwisseling houdt!

Project Engineer Schoonebeek

Location: Schoonebeek
Hours: 32-40
Education: mbo

Zorg jij ervoor dat onze maintenance projecten soepel verlopen? Vanwege promotie van een collega zoeken wij een zelfstandige Project Engineer die van afwisseling houdt!

 

Wat ga je doen?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse maintenance projecten. Jij zorgt ervoor dat projecten doelmatig en efficiënt afgerond worden binnen de gestelde tijd.

 

Je stelt uitvoeringsplannen op, inclusief veiligheidsplannen en werkmethoden, en je zorgt ervoor dat de medewerkers hiervan op de hoogte zijn. Verder houd je in de gaten of de werkzaamheden volgens plan verlopen en bewaak je de vastgestelde budgetten en de naleving van contractuele afspraken. Lopen zaken niet zoals gepland, dan bedenk jij oplossingen en neem je maatregelen. 

 

Je bent ook verantwoordelijk voor de inkoop van diensten en goederen. Je brengt in kaart wat er nodig is om een project tot een goed einde te brengen, bereidt (raam)contracten voor en zorgt voor overeenkomsten met leveranciers om ervoor te zorgen dat de juiste benodigdheden tijdig beschikbaar zijn.

 

Ook het onderhouden van operationele klantrelaties behoort tot jouw taken. Hiermee lever je ook een bijdrage aan het afsluiten van nieuwe of vervolgopdrachten. Administratief gezien maak je projecten aan in het systeem, boek je inkopen, verzorg je de facturering en bespreek je meerwerk met klanten. Ook controleer en analyseer je de projectresultaten.

 

Waarom wij?

Je krijgt:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een internationale werkomgeving en binnen het toonaangevende familiebedrijf Royal Wagenborg
  • Vrijheid en zelfstandigheid om je werk zelf in te richten
  • Volop ruimte voor ondernemerschap bij een organisatie met de ambitie om verder te groeien
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • En niet te vergeten een prettige werksfeer in een fijn team!

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting (bij voorkeur werktuigbouw) op minimaal niveau 4 of aantoonbaar een vergelijkbaar werk/denkniveau
  • Een paar jaar werkervaring als werkvoorbereider of supervisor bij een technische organisatie is een pre
  • Je hebt affiniteit met de olie- en gasindustrie
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits

 

Geïnteresseerd?

Heb je vragen over de vacature of wil je solliciteren? Bel, mail of app met Jeanet de Jong (HR advisor). Telefoonnummer 06 - 41 22 17 07 of via mail foxdrill_hrm@wagenborg.com.

Solliciteer

Contact us

We are at your service

Contact