Project Engineer

Project Engineer

Wil jij aan de slag met steeds weer nieuwe uitdagende projecten in zowel binnen- als buitenland in een klein, ervaren en behulpzaam team? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor jou!

Project Engineer

Location: Oldenzaal
Hours: 32-40
Education: mbo / hbo

Wil jij aan de slag met steeds weer nieuwe uitdagende projecten in zowel binnen- als buitenland in een klein, ervaren en behulpzaam team? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor jou!

 

Wat ga je doen?

Wagenborg Foxdrill is een allround dienstverlener in de olie, gas en duurzame energiesector. We verhuizen bijvoorbeeld landboorinstallaties, we inspecteren, repareren en onderhouden offshore installaties, we installeren conductors en ontmantelen bestaande offshore boorinstallaties. Zo hebben we bijvoorbeeld onlangs een boortoren vanaf een offshore platform ontmanteld op zo’n 50 kilometer uit de kust van Congo.

 

Als Project Engineer bereid je uitdagende projecten in zowel binnen- als buitenland voor. Je zorgt voor werkprocedures, risico-inventarisaties en (HSEQ) projectplannen. Verder breng je in kaart welk materieel en gereedschap er allemaal nodig zijn om het project tot een goed einde te brengen en zorg je ervoor dat deze middelen op het juiste moment ter plekke zijn. Ook houd je je bezig met engineeringsklussen. Je stelt hijsplannen op en ontwerpt hijs- en (de-)montage hulpmiddelen.

 

Je komt terecht in een kleinschalige, kennisrijk en hulpvaardig team, waar jouw bijdrage direct impact heeft op de projecten. Het is belangrijk dat je precies en kostenbewust werkt. Daarnaast houd je bij alles wat je doet onze hoge standaard op gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu in het oog.

 

Waarom wij?

Bij ons krijg je:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een internationale werkomgeving en binnen het toonaangevende familiebedrijf Royal Wagenborg
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
  • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leuke en hulpvaardige collega’s

 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding (bij voorkeur werktuigbouw)
  • Je spreekt en schrijft Nederlandse en Engels, Duits is een pre
  • Je hebt affiniteit met Solid Works / AutoCAD of een vergelijkbaar programma
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed communiceren
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 

Ben je geïnteresseerd?
Klik hieronder op de 'solliciteer' en vul het formulier in. Je hoort dan snel van ons.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Charmain Nieland, tel.: 0541-580500

Solliciteer

Contact us

We are at your service

Contact