Mechanic

Mechanic

Is het onderhoud van materieel en machines bij jou in goede handen en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Mechanic

Location: Schoonebeek
Hours: 40
Education: mbo

Wij zijn op zoek naar een

 

MECHANIC

 

Is het onderhoud van materieel en machines bij jou in goede handen en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als Mechanic verzorg je het onderhoud van olie- en gasgerelateerd materieel en machines. Dat is een heel diverse klus. De hydraulic en workover rigs zijn bijvoorbeeld bij jou in goede handen, je zorgt ervoor dat mudpompen en generatoren als een zonnetje blijven lopen, en ook voor het onderhoud van rijdend materieel draai jij je hand niet om.


Jij zorgt er kortom voor dat jouw collega’s en klanten met veilig en in goede technische staat verkerend materiaal kunnen werken. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan ga jij direct aan de slag om dit te verhelpen.


Voor het onderhoud van een grotere stukken equipment, maak je met behulp van je collega’s eenvoudige calculaties. Vervolgens coördineer je dit onderhoud en zorg je dat dit juist en tijdig wordt uitgevoerd. Al het uitgevoerde onderhoud leg je vast in ons digitaal onderhoudssysteem, zodat jij en je collega’s precies weten wat er gedaan is en jullie dingen gemakkelijk kunnen nakijken.


Je werkt zowel op onze vestiging in Schoonebeek als op locatie bij klanten (o.a. in Hengelo). Je komt terecht in een hecht team dat ook nauw samenwerkt met medewerkers van de klant. Binnen onze industrie zijn veilig werken en je verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van je werk de norm.

 

Wie zijn we?

Wagenborg Foxdrill is opgericht in 1967 en is een specialist op het gebied van audits en inspecties, onderhoud, het verhuizen van on- en offshore (boor)installaties en het on- en offshore conductor heien. We zijn wereldwijd actief.

Het operationele team in Schoonebeek bestaat uit een Operationeel Manager, Projectleiders, een Werkvoorbereider, Mechanics, Electricians, Senior en Operation Technicians, in totaal zo’n 30 FTE.

 

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 techniek
 • Werkervaring binnen de olie- & gasbranche is een pre
 • Je kunt goed zelfstandig werken en denkt in oplossingen
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht; je weet de vertaalslag te maken van vragen naar acties
 • Je bent bereid om zo nodig in het weekend en op feestdagen te werken
 • Je hebt je rijbewijs B
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent bereid om cursussen en opleidingen te volgen, zoals VP laagspanning, NEN3140, CompEx Technicus

 

Wat hebben we te bieden?

 • Een uitdagende en afwisselende baan
 • Vrijheid en zelfstandigheid om je werk zelf in te richten
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige werksfeer in een hecht team


Ben je geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd en woon je binnen een straal van 50 km rondom Schoonebeek?
Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.


Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Sylvia Bos via 06 - 38 55 44 76.

Solliciteer

Contact us

We are at your service

Contact