Electrician

Electrician

Als Electrician voer je effectief en efficiënt onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan Olie & Gas gerelateerde equipment. Wil jij een bijdrage leveren, kijk dan snel verder!

Electrician

Location: Schoonebeek
Education: mbo

WFR is een joint venture tussen Wagenborg Foxdrill en Remerij. WFR onderhoudt, inspecteert, test en (de-) monteert mobiele installaties die o.a. worden gebruikt bij wellservice operaties. Het bedrijf werkt in de olie- en gasindustrie en de activiteiten worden hoofdzakelijk uitgevoerd in Nederland. WFR heeft plannen om deze activiteiten verder uit te breiden (on- en offshore). Voor de vestiging in Schoonebeek zoeken wij een fulltime

                                           ELECTRICIAN


Functie inhoud
De electrician voert effectief en efficiënt onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan Olie & Gas (o.a. Drilling & Well-Service) gerelateerd equipment. De werkzaamheden kunnen zowel op onze vestiging in Schoonebeek als ook in het veld uitgevoerd worden.


Je hebt een professionele instelling en werkt volgens de WFR-standaard op gebied van Gezondheid, Veiligheid, Milieu en Kwaliteit.

Wij vragen
- Een afgeronde opleiding MBO elektrotechniek niveau 4.
- Werkervaring binnen de Olie & Gas (Well Service) branche is een pré.
- Je bent communicatief vaardig, klantgericht en beschikt over daadkracht.
- De Olie & Gas industrie is een dynamische industrie met veel ad-hoc werkzaamheden;
   je moet bereid zijn om ook buiten reguliere uren, weekenden en feestdagen te werken.
- In bezit van rijbewijs B.
- Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
- Bereidheid tot het volgen van cursussen.


Competenties
Naast de kerncompetenties van WFR Oilfield Services; oplossingsgericht, samenwerken en veilig werken, vragen wij voor deze functie de volgende competenties: flexibel, vakbekwaam, accuraat, goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.

Wij bieden
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Opleidingsmogelijkheden gericht op persoonlijke ontplooiing.
- Prettige werksfeer.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en woon je binnen een straal van 50 km rondom Schoonebeek? Klik op solliciteer, vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op verzenden.

Voor verdere informatie over deze vacature kan er contact worden opgenomen met Jorg ter Beek, General Manager, tel: 0524 – 745 081.

Solliciteer

Contact us

We are at your service

Contact