Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Junior HSEQ Coördinator

Ben je sinds een paar jaar in het bezit van een afgeronde bedrijfskundige of technische opleiding? Óf ben jij een enthousiaste Maritiem Officier die een afwisselende en uitdagende walbaan zoekt? En heb je een voorliefde voor HSEQ? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Location: Delfzijl
Hours: 40
Education: hbo

Office Manager

Is plannen en organiseren helemaal jouw ding en vind je het leuk om in een omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Location: Delfzijl
Hours: 32
Education: hbo

Logistiek Inkoop Talent

Ben jij een logistiek inkoop talent en wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de inkoop van energie te regelen voor onze schepen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Location: Delfzijl
Hours: 40
Education: hbo

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord